RAB registreret akupunktør

Jeg er uddannet lægesekretær, zoneterapeut samt akupunktør, og har snart 30 års erfaring i egen klinik, hvor jeg arbejder med både kroniske samt akutte lidelser.

Igennem mange år har jeg haft klinik i Viskinge under navnet "Diemar Akupunktur", hvorfra jeg rykkede til Høng og åbnede den nuværende klinik Oktober 2015.

Baggrund & uddannelser

Jeg sørger aktivt for at videreuddanne mig, og holder mig opdateret omkring aktuelle lidelser, behandlingsmuligheder samt nye teknikker til brug i behandlingen.

 • Zoneterapeut uddannet i Søborg 1985
 • Fysiurgisk massør 1993
 • Akupunktur uddannet i Søborg 1994
 • Klassisk kinesisk patent medicin 1998
 • 1 års efteruddannelse ved Wendy Norris 1999
 • 2 års akupunktur-overbygning ved Nigel Ching 2000 – 2002
 • Auricoloterapi/vestlig øreakupunktur ved dr. Raphaêl Nogier
 • Behandling af øjenlidelser ved John Boel
 • NADA -  Nationale Acupuncture Detoxification association
 • Deltaget i 3-dages seminar på Scandinavia TCM Congress i 2005, 2007 og 2001
 • 6-dages kursus i akupunktur inden for arbejds-og idrætsskader 2009
 • Ernæring og kost uddannelse ved Frede Damgaard 2012/2013
 • Ortomolylekulær uddannelse ved læge Claus Hanke 2016/2017

Er du nysgerrig på om akupunktur kan gøre en forskel for dig, så er du altid velkommen til at kontakte mig - og husk at:
- Du behøver ikke være syg, for at få det bedre...

Med Venlig Hilsen
Tine Diemar

Det handler om din sikkerhed

Når du får behandling - uanset om det er ved egen læge eller alternativ behandler - er det vigtigt, du føler dig tryg og har tillid til til din behandler.

På samme vis er det vigtigt at vælge en behandler, der har en veldokumenteret og fyldestgørende uddannelse i "rygsækken", og løbende holder sig opdateret med kurser og videreuddannelse, dækket af en lovpligtig ansvarsforsikring, samt gerne medlem af en eller flere brancheforeninger.

Nordby Akupunktur - RAB godkendt, registreret alternativ behandler, Hovedgaden 20, 4270 Høng

Registreret Alternativ Behandler

Registreret Alternativ Behandler er en beskyttet titel, der udelukkende må anvendes af behandlere, der er medlem af en brancheforening godkendt som registreringsansvarlig af Sundhedsstyrelsen.

Herudover skal man som behandler opfylde en række uddannelse, fortløbende efteruddannelse, regler for god klinisk praksis og lign.

Dette betyder at jeg:

 • Er medlem af en brancheforening godkendt af Sundhedstyrelsen
 • Opfylder samtlige uddannelseskrav i relation til min uddannelse som akupunktør
 • Sidst men ikke mindst betyder det ligeledes, at Opfylder uddannelseskrav om efter uddannelse som akupunkør

Sygeforsikringen ”Danmark” og forsikringsselskabernes sundhedsordninger giver tilskud til din behandling hos mig.

Læs mere om RAB registrering her.

Foreningen Praktiserende Akupunktører

Som medlem af foreningen Praktiserende Akupunktører er jeg:

 • Godkendt til tilskud fra de fleste forsikringsselskaber og Sygeforsikringen ”Danmark”
 • Veluddannet i akupunktur og Traditionel Kinesisk Medicin
 • Underlagt regler om god klinisk praksis og etiske retningsliner
 • Forpligtet til fortløbende at efteruddanne mig
 • Veluddannet i anatomi, fysiologi og sygdomslære m.m.

Det er desuden din sikkerhed for at jeg:

 • Lever op til alle krav for PA medlemskab og er dermed RAB (Registreret Alternativ Behandler) akupunktør
 • Har en omfattende erhvervsansvarsforsikring, inkl. behandlingsskader ved akupunkturbehandling
 • Udelukkende anvender sterile éngangsnåle
 • Kan udøve førstehjælp og hjertemassage

Læs mere om foreningen Praktiserende Akupunktører på www.aku-net.dk.

Kunderne siger...

Annelise, Svinninge - Svimmelhed

"Jeg kom med smerter i nakke & skuldre og meget svimmel, når jeg rejste mig op. Det havde stået på i 14 dage, og gik mig meget på, da jeg var bange for,at det var noget andet der var galt.

Allerede efter 3. gang mærkede jeg en tydelig forbedring. Det havde virkelig lettet meget, og nu efter 5 behandlinger har jeg intet tilbage - hverken af svimmelhed eller smerter i skuldrene...

Jeg kom også hos Tine i 2016, da jeg efter 2 operationer havde mange smerter i højre skulder. Jeg havde så ondt, at jeg ikke kunne sove om natten.
Efter 1. og 2. behandling brændte det som ild i skulderen hele natten efter, og jeg syntes, at smerterne blev værre – bange var jeg.

Men efter 3. Behandling var det så meget bedre, at jeg stoppede hos fysioterapien, som ikke havde nogen haft effekt. Og efter 5-7 behandlinger havde jeg det så godt, at jeg kunne gå til svømning igen - og det har holdt lige siden."

Bente, Rørby - Fibromyalgi & slidgigt

"Akupunkturen hos Tine har givet mig en væsentlig bedre hverdag og livskvalitet som kronisk patient gennem de sidste 16år. Eksempelvis har jeg nu kræfter til at rejse på ferie. Jeg sover bedre og har generelt et bedre velbefindende. Smerterne er stadig en daglig følgesvend, men uden Tine og hendes behandling - og hendes altid søde væsen - havde jeg ikke kunnet de ting, jeg kan i dag."

Birgitte, Høng - Hælspore

"Jeg havde så mange smerter i min hæl. Derfor gik jeg på apoteket for at købe et indlæg, så jeg bare kunne gå lidt. Jeg kunne dårligt stå på benet. Ved et tilfælde kom jeg i snak med en dame på apoteket, der anbefalede mig at få behandling hos Tine.

Man kan måske sige, at en hælspore bare er en inflammation, men man kan jo ikke slippe for at gå på sine fødder og på den måde får man holdt det ved lige. Jeg plejede at gå 3-6 km om dagen, så det betød, at jeg ikke fik min daglige motion - og det påvirkede i høj grad mit humør.

Jeg er blevet menneske igen her hos Tine. Allerede efter fire behandlinger kunne jeg mærke stor forskel. Jeg fik mere energi og jeg blev mere glad. Det tog otte gange før hælsporen var helt væk igen, men min generelle tilstand var kraftigt forbedret efter fire gange. Der fandt jeg også ud af, hvor meget det har at sige, at man får den daglige motion. Før jeg begyndte hos Tine, var jeg enormt plaget af overgangsalder, hedeture, irritabel, trist og ikke glad. Jeg havde søvnproblemer, men nu har jeg fået meget mere energi, glæde og ro indeni.

Jeg har lyst til at stå med en megafon og råbe det ud over hele Hovedgaden. – jeg siger det til alle de kollegaer jeg kan – og venner og bekendte. Hvis ikke jeg selv havde mødt den dame på apoteket, humpede jeg sikkert stadig rundt.

Det var virkelig en dårlig spiral, jeg var inde i, for da jeg fik ondt, kunne jeg ikke længere gå mine daglige ture, så fik jeg ikke endorfiner - og det påvirker humøret. Samtidig var mine hedeture på grund af overgangsalder slemme, så jeg kunne ikke sove ordentligt om natten, og det påvirker også humøret. Jeg var virkelig på vej ned i et hul – og jeg har været der før, så jeg kunne godt mærke det, men alt det blev vendt med Tines behandlinger, og jeg synes nærmest det er synd, at det ikke er i 19 nyhederne – for hvor har jeg mødt mange siden, der går og humper.

Jeg talte med min læge i anden sammenhæng, som spurgte hvordan det gik med hælsporen og jeg sagde det er væk, jeg har været til akupunktur. Hvor er det dejligt at høre – sagde han – og jeg blev så glad for, at han ikke bare afviste det. Men der er jo en grund til, at de kinesere har arbejdet med det i så mange år …”

Åse Djernis, Svebølle - Svimmelhed

"Jeg kom til Tine, fordi jeg gennem et halvt år havde lidt af voldsom svimmelhed.

Svimmelheden var der hele tiden og påvirkede mig meget, når jeg skulle gå rundt, ligesom jeg heller ikke kunne dreje hovedet hurtigt, ikke kunne ligge på højre side og skulle ligge meget højt med hovedet. Det var endda så voldsomt, at jeg ikke turde køre bil. Jeg kunne kun stoppe det, ved at sætte mig i en god stol og hvile hovedet.
- Jeg har selvfølgelig været til lægen, der sagde, det var øresten. Og jeg fik nogle øvelser, som jeg lavede flittigt, men uden effekt.

Da jeg kontaktede Tine, sagde hun, at hvis hun kunne hjælpe, ville jeg mærke en effekt inden for 3-4 gange, ellers stoppede vi igen.

Efter første behandling havde jeg det meget bedre, men dagen efter var var det tilbage igen. Derefter blev det løbende bedre, og efter 4. Behandling var der INGEN svimmelhed, og siden da har der ikke været noget overhovedet. Jeg kan køre bil og alt andet.

Nu skal jeg have min 7. og sidste behandling, og jeg så glad for at være sluppet af med svimmelheden. Jeg har fået en helt anden livskvalitet.

For nogle år siden gik jeg også hos Tine på grund af voldsomme smerter og slidgigt i knæene. Jeg kunne ikke gå op ad trapperne, men efter allerede 1. Behandling kunne jeg igen gå både op og ned...
- Jeg har siden fået nyt knæ,men indtil den dag, var det en kæmpe lettelse ikke at have de stærke smerter."