Sådan foregår en behandling

En behandling varer ca. 60 minutter, hvoraf du ligger med nåle i 30-45 minutter.

Første behandling
  <h2>450,-</h2>  
Opfølgende Behandlinger
  <h2>Fra 400,-</h2>  

Tilskud til behandling

Flere sundhedsforsikringer dækker udgifter til akupunktur af RAB registrerede behandlere, ligesom Sygesikringen Danmark giver tilskud hertil. Det kan derfor altid betale sig at undersøge hos din forsikring, om du kan få dine udgifter til behandling dækket. Af sundhedsforikringer, der giver tilskud til akupunktur behandling, kan blandt andet nævnes:

Behandlingsforløb

Vi starter med at aftale 3-4 behandlinger, hvoraf den første inkluderer oprettelse af journal. Opleves der en forbedring indenfor de første behandlinger, er der belæg for at fortsætte.

Et fuldt forløb strækker sig oftest over ca. 10 behandlinger, men kan variere fra person til person.
– Kroniske lidelser kan måske ikke fjernes, men kan i stedet lindres/fjerne symptomerne gennem vedligeholdene behandling ca. hver 2-4 uge.

Opleves ingen forbedring inden for de første 3-4 behandlinger, afsluttes behandlingsforløbet – og du rådgives omkring evt. videre forløb samt andre mulige behandlingsformer.

Akupunkturen bygger på en holistisk menneskeopfattelse, hvor hele mennesket behandles, og ikke blot symptomet.

For at stille den bedste diagnose er det derfor vigtigt for akupunktøren, at få så meget information af patienten som muligt. Dette gøres ved, patienten stilles en lang række spørgsmål vedrørende sin helbredsmæssige tilstand, med det formål at klarlægge/bekræfte kroppens ubalancer.

Ved behandlingen ligger patienten afslappet på en briks. Nålene der bruges er glatte og ganske tynde, omkring 0,20 mm, og de sidder som regel 20-30 min for at opnå den optimale effekt.

Nålestikkende føles mere som en varmefornemmelse eller som en elektrisk impuls, end som et egentligt stik. Akupunktur er dermed en stort set smertefri behandling.

Behandlingsreaktionen kan være alt fra ekstrem afslappelse til kløe, summen og prikken flere steder i kroppen.

Efter behandlingen oplever nogle patienter træthed, og andre oplever forøget energi og livsmod.

Før og efter behandlingen er det vigtigt, at indtage rigeligt med væske, så kroppen får hjælp til at udskille affaldsstoffer. Det er ikke nødvendigt for patienten at tro på, det virker, for at få resultater. Det sker helt af sig selv.
– Det kan blandt andet ses fra eksempler med dyr, hvor hunde, heste og køer kan behandles effektivt med akupunktur.